maanantai 28. marraskuuta 2011

Pongo ja punkit

Kuratassuhalauksilta on vielä toistaiseksi säästytty tänä aamuna mutta Pongo näyttäisi onneksi heränneen omana iloisena itsenään. Ehkäpä se oli eilen illalla vain väsynyt viikonloppulomansa jälkeen? Poppyn ja Pongon hoitopaikassa on kaksi muuta koiraa ja kaikki neljä viihtyvät loistavasti yhdessä. Koirat kuluttavat päivänsä juoksemalla porukalla pitkin pihaa. Pongo onnistui toissakerralla lomakodissaan myös ottamaan kiinni naapurin kanan, syömään muutaman parin kenkiä ja aiheuttamaan kaikenlaista muuta pientä häiriötä. Ei siis ehkä ihme jos Pongoa väsyttää kotiintullessa?

Hoitopaikan ainut huono puoli on ison pihan punkkiongelma. Senkään ei olisi pitänyt olla ongelma koska koirilla piti olla estolääkitys päällä mutta eilen tajusin, että lääke jonka olin luullut estävän punkkien tarttumisen toimii kyllä monia muita syöpäläisiä vastaan muttei punkkeja. Poppylla olemme onneksi käyttäneet oikeaa punkinestolääkettä koko ajan mutta Pongolla käytimme toista lääkettä jolla yritimme samalla hallita Pongoa alunperin vaivannutta syyhyä. Nyt täytyy vain luottaa siihen, että syyhy on varmasti hallinnassa koska punkit ovat jokapäiväisempi ongelma. 

Minun täytyy nyt aamulla kaikkien aamutoimien jälkeen poistaa Pongosta loput siihen hoitopaikasta tarttuneet punkit. Eilen illalla sain otettua punkkeja pois jo suurimman osan. Ja tänään yritän myös selvittää kuinka pian Pongolle voi laittaa punkinestolääkettä toisen estolääkkeen käytön jälkeen. 

Lisää koirista ja näistä muista kivoista kotieläimistä (mm punkeista ja tappajamehiläisistä) toisella erää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!