maanantai 20. helmikuuta 2012

Ulkoleikkejä

Ilmassa on viime päivinä ollut eurooppalaisen kesän tuntu. Muutaman päivän on ollut kova helle, mutta jokin tässä säässä tuntuu tutulta ja muistuttaa minua lapsuuden ja nuoruuden kesistä. 

Niin kuin monissa muissakin isommissa taloissa Belmopanissa, meilläkin on keinuja ja liukumäki omalla takapihalla. Keinujen lisäksi eilen pihalla kyytiä saivat saippuakuplat. Jostain syystä Pongo sekoaa saippuakuplista ja juoksee ja hyppii niitten perässä kunnes on niin lopussa ettei jaksa kuin läähättää. Poppy ei niin kuplista välitä mutta lähtee välillä juoksuun mukaan sekin.
2 kommenttia:

 1. Hui, hienon kuvan sait napsittua! Silti pelkään noita koiria....vaikka ovatkin sun rakkaita...jos tulisivat aamulla lenkillä vastaan vapaana, kyllä meikäläisellä nousisi pulssi kahteensataan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hauska kuva saippuakuplien perässä laukkaavasta sekopäästä? :)

   Meidän koirat on niin pöhköjä, etteivät kulje vapaina ikinä; hihnan päässä ainoastaan kaiken varalta. En niinkään pelkää, että ne kävisivät tiellä jonkun kimppuun kuin että menisivät meiltä hukkaan tai jäisivät auton alle jos innostuisivat juoksemaan liian kauas. Mutta kyllä mä ymmärrän, että ne voi näyttää pelottavilta. Ja kyllä niitä tosiaan kannattaa murtovarkaitten ainakin pelätä ihan oikeasti, puolustavat varmasti meitä ja tätä reviiriään.

   Poista

Kiitos kommentistasi!