tiistai 7. helmikuuta 2012

Viikonloppu Bacalarissa

Vietimme pitkän viikonlopun Bacalar-järven rannalla Meksikossa suomalaisten ystävien kanssa. Ilma oli kaunis, seura erinomaista ja saimme tehtyä tarpeellisia ostoksiakin. Ruokakaappi on taas täynnä hyvää pastaa, tämän viikon lastenkutsuille saatiin hankittua lahjat, ja enää ei tarvitse huolehtia siitä kuinka saada sisältä kastuneet kumisaappaat taas kuiviksi: pilvisien päivien varalle meillä on nyt vihdoin myös hiustenkuivaaja. Tukkaani en usko laitteella täällä kuivaavani, mutta koska Mikosta on mukavaa hyppiä lätäköissä, ja omissa saappaissani tuntuisi molemmissa olevan reikä, hiustenkuivaajalle tulee varmasti kyllä käyttöä. 

Erilaisten väärinkäsitysten ja välikäsien vuoksi majoituspaikkamme ei ollut kolmen makuuhuoneen huvila vaan sinänsä soma pieni talo jossa makuuhuonetila oli kummallisesti jaettu verhoilla kolmeen eri osaan. Keksimme onneksi vetää patjan olohuoneen puolelle ja teimme lapsille kahdesta pienestä sohvasta sängyt kummallekin, ja saimme siten perhekunnittain sentään nukkua kaikki omissa huoneissamme. 

Talo oli ihan järven äärellä ja oma pieni ranta ja kaunis näkymä turkoosina kiiltävälle järvelle auttoivat kestämään hieman erikoiset nukkumisjärjestelyt ja sen että lapset tipahtelivat molemmat sohvasängyiltään päälleni pitkin yötä. Pimeässä nostelin heitä vuorotellen takaisin omille paikoilleen. Kauniin ilman myötä unohtui myös vessassa asustanut iso hämähäkki ja lattian poikki ensimmäisenä iltana viilettänyt hiirikin. Onnistunut viikonloppu siis kaikin puolin. 

2 kommenttia:

  1. Huh, huh! Vaihtelu virkistää!

    VastaaPoista
  2. Viikonloppu oli tosiaan virkistävä ja paikka oli onneksi kaunis ja viehättävä vaikkei ollutkaan ihan se minne olimme luulleet tehneemme varaukset. Ihan todella unohdin hämähäkin ja hiirenkin kun aurinko alkoi paistaa kaikella tarmollaan ja taustalla kiilteli kaunis järvi. Mutta seuravaalla kerralla katsotaan ehkä kuitenkin vähän tarkemmin varaustietoja...!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!