perjantai 30. maaliskuuta 2012

Jäähypenkillä

Miko joutui muutama päivä sitten jostain syystä jäähypenkille, en enää muista tarkkaan miksi. Jäähyllä istutaan meillä tällä hetkellä ainakin muutaman kerran päivässä mitä moninaisimmista syistä. Matildaakin olemme alkaneet opettaa istumaan hetken ja rauhoittumaan jos riita veljen kanssa lähtee käsistä.

Tällä kertaa Matilda kuitenkin siirtyi ihan omasta halustaan Mikon viereen penkille kaveriksi. Äiti käytti tilaisuutta hyväkseen ja nappasi ihanista sisaruskaveruksista kuvia jäähypenkillä.
4 kommenttia:

 1. Voi kuinka söpöä :) Meillä Myy on ihan hukassa, kun sisko on sairas ja vain nukkuu. Tyttörukka pyörii lattialla ja ihmettelee missä se leikkikaveri on. Ja suuttuu, kun ei saa mennä herättämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kurjaa, kun paras ja tärkein leikkikaveri on kipeänä! Meillä Matilda kysyy Mikoa heti kun herää päiväunilta. "Mikon kanssa" pitäisi päästä saman tien taas leikkimään.

   Poista
 2. Kauniita lapsia <3 Matildalla on kyllä ihan mieletön tukka!! Ja Mikolla todella kauniit silmät :) Meillä on myöskin jäähypenkki (toisinaan ahkerassakin) käytössä ja varsinkin Veera on viime päivinä tutustunut siihen useammankin kerran. Ah ihana uhma ja voimakastahtoinen 2-vee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Teilläkin viettävät jo pienemmätkin aikaa jäähyllä. Matilda on vielä alle kahden ja vasta hissukseen olen ruvennut tyttöä jäähylle joskus lähettämään. Yllättävän hyvin tuo on kyllä ymmärtänyt jäähypenkin päälle, kai siksi kun on nähnyt veljen jäähyllä kerran jos toisenkin istuvan. Molemmille on itse asiassa omat penkit koska samaan aikaan ei äkäisiä kavereita voi laittaa vierekkäin samalle penkille... Kuvassa oli sellainen hetki tosiaan missä vain Miko oli jäähyllä (ja ihan hyväntuulinen) ja Matilda kipusi siihen seuraksi ihan omia aikojaan veljeä halimaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!