tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kysymyksiä ja vastauksia

Sain ihanalta Sofialta tehtävän vastata seuraaviin kysymyksiin. Kiitos Sofia! 

Vastaan mielelläni kyselyihin. Kaikenlaisten galluppien ja ystäväni-kirjojen kautta pääsee kätevästi miettimään asioita joita ei välttämättä tule muuten edes ajatelleeksi. Tosin yhdellä sanalla en osaa vastata melkein mihinkään. Voin olla välillä turhankin ehdoton joittenkin asioiden suhteen, mutta ennen kaikkea olen ehdottoman monisanainen!

Lempiväri: Punainen ja ruskea. 

Lempinumero: En osaa sanoa. Numerot ovat minulle vain numeroita, niistä ei oikein mikään nouse yli muiden.

Paras juoma: Vesi. Mutta tilanteesta riippuen parhaita juomia ovat myös muun muassa Formosan minttusuklaajääkahvi, belizeläinen vesimelonimehu, belgialainen valkoinen olut, italialainen jälkiruokaviini… 

Facebook vai Twitter: Facebook. Olen yrittänyt muutamaan kertaan lähestyä Twitteriä mutten ymmärrä sitä. Ehkä tämä liittyy siihen monisanaisuuteen: en osaa enkä halua heitellä lyhyitä yksittäisiä lauseita ilmaan muitten luettavaksi. Facebookissa on sentään muitakin ominaisuuksia kuin vain irtonaisten ajatusten jakaminen muitten kanssa. 

Intohimoni: Eläintensuojelu, tasa-arvokysymykset, englannin kieli. Tosin täytyy myöntää, että tällä hetkellä en kovin usein jaksa olla kovin intohimoinen sellaisten asioiden suhteen jotka eivät aktiivisesti kosketa omaa perhettä ja arkea. 

Lahjojen antaminen vai saaminen: Antaminen. En kyllä ole lahjaihmisiä oikein suuntaan tai toiseen. Mielelläni annan muille sellaisia asioita joita he tarvitsevat, mutta yllätyslahjojen antaminen on melkein yhtä hermostuttavaa kuin niiden saaminen - mitä jos vastaanottaja ei pidä lahjasta? Kuten tästä voi arvata, en ole myöskään jouluihminen. 

Mieluisin kuvio tai muoto: Kuvioihin tai muotoihin en ole kiintynyt sen enempää kuin numeroihinkaan. Iso ruskea täplä Poppyn selässä on ehkä minulle mieluisin muoto. 

Paras päivä viikossa: Pidän nykyään maanantaista koska silloin alkaa tavallinen arki. Minun arkeni kun on tällä hetkellä aika rentoa ja mukavaa. Mutta perjantaista pidän myös koska silloin saamme Cosimon kotiin muutamaksi kokonaiseksi päiväksi. Huonoja päiviä ei taida minun viikossani siis ollakaan.

Lempikukka: Vaatimaton mutta kaunis ruiskukka. Ja auringonkukista pidän myös - ne näyttävät rohkeilta ja itsevarmoilta.


Pistän kyselyn eteenpäin kaikille niille lukijoille jotka pitävät kyselyistä yhtä paljon kuin minä, niillekin jotka eivät omaa blogia kirjoita. Näitähän voi huvikseen miettiä vaikkapa oman keittiönpöydän ääressä yhtä hyvin kuin blogissa.

2 kommenttia:

 1. Kata, olet nopeampi kuin salama taas kerran! Kata Salama on uusin nimesi. Arvasin että ruskea ja punainen ovat lempparivärejäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kata Salama kuulostaa hyvältä :)

   Kysymykset tuli hyvään saumaan, blogisuoni ei tänä aamuna sykkinyt mutta toisaalta teki mieli kuitenkin kirjoittaa jotain. Hassua, että osasit arvata mun lempivärit!

   Poista

Kiitos kommentistasi!