tiistai 13. maaliskuuta 2012

Opossumi

Juuri ennen kuin lähdimme viikonlopunviettoon, talomme edessä olevasta puusta löytyi kauhusta paikalleen kangistunut opossumi. Koirat haukkuivat sitä vimmatusti puun alla hyppien. Opossumit ovat tavallisesti aika karmaisevan näköisiä - niillä on iso vihainen hymy - mutta tämä raukka tärisi ja näytti pieneltä ja somalta. En silti itse uskaltautunut ottamaan siitä lähikuvaa, mutta Cosimo pääsi aika lähelle. Viikonlopun aikana opossumi-parka pääsi varmasti rauhassa pakenemaan puusta.  

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pieneltä ja somalta näyttää tässä kuvassa tyyppi tosiaan. Ne ovat oikeasti pienen kissan kokoisia suurinpiirtein.

   Poista
 2. Oi, minusta opossumit ovat ihania <3 Floridassa käydessä niitä on aina näkynyt pilvin pimein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko nähnyt niitten tappeluirvistystä? Se on aika kamala. Niille jää monesti suu auki irveeseen kun ne jäävät auton alle joten tien varressa näkyy silloin tällöin kuolleita opossumeja aika pelottava ilme naamallaan. Mutta ovathan nuo ihan suloisia suu kiinni!

   Poista
 3. :) Opossumia en ole ikinä nähnytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut mäkään nähnyt ennen Belizeen muuttoa! Täällä niitä näkee raatoina tien varressa surullisen usein, ja meillä on ennenkin ollut opossumi kyläilemässä pihalla. Koirat saivat aikaa sitten yhden takapihalla kiinni, mutta opossumit osaavat leikkiä kuollutta ja kun saatiin koirat sisälle opossumi katosi pian eikä siis ollutkaan onneksi ollenkaan kuollut.

   Poista

Kiitos kommentistasi!