lauantai 3. maaliskuuta 2012

Prinssi Harry Belmopanissa

Prinssi Harryn Belizen vierailun ensimmäinen virallinen osuus kuuluu sujuneen hyvin. Katu on nimetty, kaikki halukkaat ovat nähneet prinssin, ja katujuhlista ei meille asti ole kuulunut oikeastaan kuin Harryn tulo ja lähtö poliisisaattueessa. 

Belmopanissa eivät hälytysajoneuvot koskaan soi paitsi silloin kun ne ovat mukana kylän ympäri ajavassa juhlakulkueessa - tai jos kylälle saapuu tärkeitä vieraita. Hätätilanteissa hälytysajoneuvojen täytyy harvoin käyttää sireenejä koska Belmopanin liikenne on tavallisesti aika vähäistä ja hidastempoista. On siis oikeastaan ihan mukavaa kuulla täällä siireenien ulvovan; se on harvoin merkki onnettomuudesta tai tulipalosta. Tänään sireenit kertoivat koko kylälle juhlavieraan saapuneen perille, ja myöhemmin merkiksi siitä, että illan virallinen osuus oli ohi. 

Meidän osaltamme Harryn vierailu Belmopanissa sujui mukavissa merkeissä. Matilda on ollut kuumeeton ja iltaa kohti taas iloinen oma itsensä. Mikolla oli iltapäivän seurana leikkikaveri joka jäi äiteineen meille illalla syömään. Cosimo teki ihanaa katkarapupastaa. Lapset vaipuivat kaikessa järjestyksessä nukkumaan eivätkä koiratkaan ole moksiskaan muutaman kadun päässä pidettävästä katujuhlasta. 

Kun prinssi Harry juhli katujuhlassa muutaman kadun päässä, meillä lapset ja heidän kaverinsa katsoivat elokuvaa DVD:ltä
Vahtikoirat somasti ja symmetrisesti iltalevolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!