lauantai 24. maaliskuuta 2012

Sininen taivas ja punaiset kukat

Tässä ovat ne kotiportilla pääministerin vaimon puheen jälkeen minua tervehtineet sininen taivas ja naapurin puun punaiset kukat. Ne kannustavat minua elämään hetkessä ja löytämään ympäristöstäni kauneutta ja ilonaiheita silloinkin kun elämä ei juuri hymyile. 4 kommenttia:

 1. Onpa upeina hehkuvat varit! Kummasti piristaa luonnon kauneus, jos siihen vain huomaa keskittya. Itse olen ryhtynyt niina kaikkein kurjimpina paivina ostamaan kotimatkalla kimpun leikkokukkia. Tuoreet tulppaanit olohuoneessa saavat olon aina hieman paremmaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkokukat on hyvä tapa piristää arkea ja niissä on sekin kiva puoli, että pääsee itse valitsemaan minkälaista luonnonkauneutta milloinkin haluaa katsella! Minulla on portilla vastassa aina vain tuo sama puu :) Täällä ei taida leikkokukkia missään ollakaan tarjolla. Jos meillä ei olisi koiria viitsisimme ehkä yrittää omaankin puutarhaan laittaa jotain kukkia, mutta nämä tyypit kävisivät ne kyllä heti kiskomassa maasta eli ei kannata.

   Taivaan ja noitten kukkien värit ovat kyllä ihan ihmeellisen kirkkaat. En siis todella millään tavalla käsitellyt noita kuvia värien osalta, eli luonnon aidot värit siinä hehkuvat.

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia ja mielettömät värit!! Näistä kuvista tulisi ihania tauluja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Ovat tosiaan ihan luonnonvärit, mitenkään en värejä käsitellyt.

   Ja kiitos myös hyvästä ideasta. Pitää ehkä miettiä kuvasarjan kehystämistä seinälle muistuttamaan hetkessä elämisestä...

   Poista

Kiitos kommentistasi!