lauantai 3. maaliskuuta 2012

Yksityiskohtia



















4 kommenttia:

 1. Kiitos Maikki! Olemme viime vuosina hankkineet värikkäitä esineitä ja kankaita, ihan erilaisia juttuja kuin mitkä Euroopassa olisivat pistäneet silmään. Tropiikin aurinkoon vahvat värit sopivat loistavasti. Saa nähdä miten nämä värit ja tavarat asettuvat joskus tulevaisuudessa toisenlaiseen ympäristöön ja valoon!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, ihania värejä, ihania esineitä!! Mun suosikit on kyllä nuo Mikon puukirjaimet ovessa! I-H-A-N-A-T!!! Mulla on ollut suunnitelmissa laittaa lastenhuoneiden oviin nimet samalla tyylillä, mutta on vielä suunnittelu vaiheessa :D Ollut jo varmaan vuoden :D:D Mutta meillä on kämppä kyllä kokonaisuudessaankin suunnitteluvaiheessa aina vaan, on tätä muuta hässäkkää niin paljon koko ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit Sari!

   Mikon ovessa olevat kirjaimet taitaa olla Brysselistä, ostettiin ne muistaakseni dinosaurus-museosta sieltä viime kesänä. Matildan oveen löytyi kirjaimet Italiasta. Ja noitahan on tietysti paljonkin erilaisia tarjolla. Siskon kodista mä varastin tuon lasten nimi ovessa -idean; oli ollut meilläkin pitkään suunnitteilla mutta kun nähtiin miten kivalta ne käytännössä näyttää niin saatiin vihdoin toimittua.

   En yhtään ihmettele, että sulla ei ole turhaa ylimääräistä aikaa sisustusjuttuihin! Sekin hetki vielä koittaa. Toivottavasti kaikki lapset on nyt hyvässä voinnissa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!