lauantai 14. huhtikuuta 2012

Hetki

Olin aikeissa kirjoittaa vähän ärtyneesti kotiäitimyyteistä, ja toisaalta mieltäni painavat Suomen ja maailman uutiset. Jo useamman viikon olen käännellyt ja väännellyt ruudulla kansainvälisistä adoptioista kirjoitusta, joka vaatii kirjoittamista mutta ei vaan tule valmiiksi.

Mutta:

Istun keittiön pöydän ääressä, Miko leikkii vieressä Lego-autollaan. Matilda nukkuu päiväunia yläkerrassa, koirat pihalla, ja Cosimokin on jo ehtinyt töistä kotiin. Kotiapulainen on taas tehnyt talossa taikojaan ja joka paikka kiiltää. Mikolle on pian tulossa seuraksi leikkikaveri. Astianpesukoneemme toimii jälleen, viiden kuukauden tauon jälkeen (ja yritän olla ajattelematta sitä, että se olisi voitu korjata jo paljon aiemmin koska putkimies vain improvisoi tänään vanhoista materiaaleista uuden ratkaisun). Lapset ovat alkaneet vihdoin nukkua lastenhuoneessa öitä keskenään niin hyvin, ettei minun enää tarvitse vetää yöksi heidän sänkyjensä väliin lattialle patjaa omaksi makuusijakseni. En ehkä kuitenkaan saanut parasiittiä eilisestä kalasta, vaikka varmuutta saan kyllä odotella vielä muutaman viikon. Huomenna ollaan menossa ratsastustunnille ja ehkä uimaankin.

Oi onnea. Ei tällaisella hetkellä tee mieli valittaa mistään. 

5 kommenttia:

 1. Odotan mielenkiinnolla postaustasi kansainvälisestä adoptioista. Jokunen vuosi sitten, pitkään Romaniassa asunut irlantilainen nainen, otti aiheen esille. Sen jälkeen en enää tiennyt mitä ajatella. Osa äideistä oli pakotettu luopumaan vauvoistaan. Paljon muutakin ikävää tuli esille.

  Jotenkin pärjään pari päivää ilman astianpesukonetta, mutta jos pyykkikone hajoaa, niin sitten on vitsit vähissä!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä hajosi viime viikolla kuivaaja. Se ei sinänsä ole mikään katastrofi, mutta taitaa olla niin, että jonkun kodinkoneen on oltava koko ajan rikki... Pesukone olisi kyllä paha, mutta viisi kuukautta ilman tiskikonetta oli välillä aika kovaa sekin.

   Toivottavasti saan adoptio-kirjoituksen julkaisukuntoon pian.

   Poista
  2. Mukavaa viikonloppua myös Irlantiin!

   Poista
 2. Ihana hetki <3 Noistahan se onnellisuus koostuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän levottomankin arjen keskellä noita hyviä hetkiä on yksi toisensa jälkeen, kun vaan aina ehtisi ne huomaamaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!