maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kolmas ratsastustunti

Lauantai oli pitkä päivä. Miko oli sunnuntaina vielä hyvin nukutun yönkin jälkeen väsynyt, mutta jaksoi aamun ratsastustunnista sentään yli puolet. Lopputunniksi opettaja päästi Mikon leikkimään ja lähti minun kanssani maastoon. Maastoratsastus oli juuri niin ihanaa kuin olin kuvitellutkin. Edelleen mennään vain käyntiä, ja vaikka ratsuni oli tällä kertaa vähän tavallista valppaampi ja virkeämpi, tahti oli silti juuri sopivan hidasta ja leppoisaa. Ehdin kaikessa rauhassa nauttia siitä, että ratsastan niityn reunalla ihanassa Belizessä. 

Kuvien perusteella hymyilin koko tunnin ajan. Maastoon Cosimo ei meitä sentään seurannut kameran kanssa, mutta kentältä hän sai napattua kuvia samalla kun piti silmällä Matildaa. Tunnin lopulla Matildakin käväisi taas hevosen selässä ja tutustui tunnin päätteeksi tallissa vielä vähän lähemmin kiltteihin ratsuihimme Mr Browniin ja Miltoniin, ja heidän tallikumppaneihinsa.2 kommenttia:

  1. Ihmiset ja eläimet näyttävät iloisilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmiset olivat iloisia ja koirilla oli mukavaa. Hevoset ystävällisesti suvaitsevat meitä, vaikkemme aina tiedäkään mitä niitten kanssa tehdä ja miten. Valkoinen Milton-parka pyrkii yrittämään ymmärtää mitä haluan sen tekevän, vaikka välillä seuraus onkin se, että kävelemme sitten päin aitaa...

      Poista

Kiitos kommentistasi!