torstai 24. toukokuuta 2012

Tunnustuksia

Sain Ajatusmurusia-blogista seuraavanlaisen tunnustuksen:


Kiitos Muru! Ja tsemppiä elämän aallokkoihin. 

Tunnustus pitäisi lähettää eteenpäin viiteentoista blogiin, mutta koska tämä tunnustus on tainnut ehtiä jo kiertämään blogiversumin, otan sen kiitollisena vastaan ja pidän siitä kiinni; en anna eteenpäin. Tunnustuksen myötä tulee myös haaste. Tässä seitsemän satunnaista asiaa, joita en ole tainnut vielä blogissa kertoa:

1. Olen kohdannut elämässäni vain muutaman koiran josta en ole pitänyt. Ihmisten suhteen en ole ollenkaan yhtä helposti miellytettävissä.

2. Olen lojaali, mutta jos luottamukseni kerran pettää on sitä vaikea enää voittaa takaisin. 

3. Pelkään vähän pimeää, vaikka olen jo vaikka miten vanha. Onneksi lapsiimme ei minun pelkoni näytä siirtyneen. Olenkin kyllä tietoisesti yrittänyt ohjata heitä kohtaamaan pimeän ja olemaan sen kanssa sinut. 

4. Pidän amerikkalaisista aamutelevisio-ohjelmista, mutta tätä nykyä katson niitä hyvin harvoin.

5. Lomamatkamme "kotiin" koostuvat parhaimmillaankin kahdesta maasta. Usein kolmesta. 

6. Neljävuotias poikamme on elämänsä aikana ehtinyt viettää aikaa jo 15 maassa, ja on asunut kahdessa maassa. Kohta kahden vanha tyttäremmekin on ehtinyt kyläillä Belizen lisäksi jo kahdeksassa eri maassa. Olemme siis matkailleet viime vuosina myös muualla kuin kolmessa eurooppalaisessa kotimaassamme.

7. On ehkä ihan hyvä, ettemme voi vapaasti valita missäpäin maailmaa haluamme asua: se ei olisi ihan helppo päätös. On helpompaa antaa elämän viedä mennessään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!