perjantai 11. toukokuuta 2012

Työhön otetaan: robotti

Lapset olisi hyvä laittaa vaikka ihan suoraan synnytysosastolla päiväkotiin. Haluammehan me, että he integroituvat yhteiskuntaan! (HS eilen)

Samaiset lapset tulee töniä mahdollisimman kiireesti peruskoulun ja lukion läpi, jotta heidät sukkelammin saadaan kiinni jatko-opintoihin. Jatko-opinnoissa ei lomia kaivata: kaksitoista kuukautta vuodessa putkeen opintoja, että nuoret ihmiset pääsevät mahdollisimman nopeasti työelämään. (HS tänään)

Töitäkin voitaisiin kyllä itse asiassa tehdä kaksitoista kuukautta vuodessa putkeen. Ja miksei oikeastaan 24 tuntia vuorokaudessa? Kuinka paljon unta ihminen lopulta oikein tarvitsee?

Eikö voitaisi saman tien sopia myös eläkeasioista niin, että saappaat jalassa työsorvin ääreltä hautaan? Vanhuksiahan suorastaan syrjitään kun heidän ei anneta tehdä työtä ja tuottaa. Koska kukapa mitään muuta haluaisi elämässään tehdä kuin töitä? 

Onko Suomesta todella rahat niin loppu, että elämiseen ei ole enää lainkaan varaa?
Ehkä olisi parasta jos alkaisimme lisääntymisen sijaan rakentaa robotteja, joille ei tule koskaan edes mieleen haluta tehdä mitään muuta kuin töitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!