Monday, 11 June 2012

Aamulla

Yö sujui aika rauhallisesti. Nukuin varalta alakerrassa koirien kanssa ja Cosimo päivysti puolestaan vaihteeksi lasten kanssa. Matilda kaipaa ainakin kerran yössä vettä juodakseen eikä ole vielä oppinut ottamaan itse tokkurassa vesipulloa sängynnurkasta; isän tai äidin täytyy olla siis tytön yöavustajana. Täällä ovat yöt niin kuumat, ettei voi odottaa lapsen pärjäävän juomatta aamuun asti. Mikokin herää juomaan yöllä, mutta osaa isona poikana jo ihan itse juoda vesipullostaan ja käydä sitten takaisin nukkumaan. 

Minä tein itselleni sängyn olohuoneen sohvalle ja se osoittautui itse asiassa yllättävän mukavaksi pediksi. Koirat nukkuivat omilla tahoillaan pitkin poikin olohuonetta. Heräsin keskiyöllä Skippyn oksenteluun ja päästin sen käväisemään pihalla. Se rauhoittui sitten onneksi taas omalle paikalleen nukkumaan loppuyöksi. 

Aika voimaton on koira nyt aamulla edelleen, eikä halua syödä eikä oikein juodakaan, mutta häntä heiluu kuitenkin iloisesti. Täytyy toivoa, että kanansydän innostaisi sitä ruokakupin äärelle. 

Lastenhoitaja jää tänne vahtimaan Skippyä ja Matildaa kun minä käyn hoitamassa aamulla asioita ja ostamassa kanansisälmyksiä. Poppy ja Pongo ovat takapihalla omissa hommissaan ja Miko leikkikoulussa. Näyttää tuo Skippy aika pitkälti vain nukkuvan ja kuurona koirana ei nukukaan koiranunta vaan on aina oikein syvässä unessa, josta kestää hetken heräillä. Ei varmaankaan edes huomaa, että käyn hetken täältä poissa! 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi!