maanantai 2. heinäkuuta 2012

Onnellinen loppu

Pikkukissalle löytyi uusi koti. Lähetystyöntekijäystäväni oli jo jonkun aikaa miettinyt kissan hankkimista. Hän näki mainokseni kotia etsivästä pikkukissasta Facebookissa ja kissan kuva ja tarina vetivät häntä puoleensa. Ystäväni tuli tänään lounaan jälkeen perheineen tutustumaan kissanpentuun. He ihastuivat kissaan ja kissa rauhoittui heti kehräämään ystäväni miehen syliin. He veivät kissanpennun mukanaan pois, suoraan eläinlääkärille rokotettavaksi. Onneksi sattui olemaan sellainen päivä, että eläinlääkäri oli virka-aikana paikalla. 

Olen helpottunut ja onnellinen niin kissan kuin sen uusien omistajienkin puolesta, mutta ennen kaikkea olen väsynyt. Viikonloppu oli ilman kissanpentuakin kiireinen, ja viime yönä uni jäi minulta vähiin. Pentu heräili kahden tunnin välein maukumaan hämmennystään, minä raukeana yritin sitä sängystä käsin rauhoitella. Keskellä yötä kävin hakemassa kissanpentuparalle lisää ruokaa, kun se näytti maukuvan ihan ruokalautasensa vierellä, mutta ei se tainnut kummemmin innostua syömään. Maukui vain edelleen. Viideltä heräsin lopulta istumaan kissa sylissäni. Pentu rohkaistui lähtemään sylistäni liikkeelle, kiersi vihdoin koko huoneen, leikki vähän verhoillakin.

Jos minulla olisi ollut aikaa, olisin mieluusti istunut tuntikaupalla kissan kanssa. Kissan hommailuja on ihana seurata, ja oli onni saada kuluneen vuorokauden aikana muutaman rauhallisen hetken verran pidellä sylissä kaunista kissanpentua. Mutta onni on myös, että kissalle löytyi hyvä koti ja että nyt meidän sekava seurueemme on taas alkuperäisessä kokoonpanossaan. Juurihan vasta ehdimme tottua uusimpaan perheenjäseneen Skippyyn!

Arasta kissasta oli vaikea saada hyvää kuvaa!

2 kommenttia:

  1. Mahtava tarina - etenkin kun loppu on onnellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä onnelliset loput kirkastavat kyllä kerrallaan monta päivää! Onneksi näitäkin osuu kohdalle aika usein, vaikka välillä tuntuu, että korviin kuuluu vain onnettomia eläinkohtaloita. Viime viikon valopilkku oli koiraperhe jonka reippaat turistit pelastivat ja joille löytyi eläinsuojeluyhdistyksen avulla mahtava uusi koti.

      Poista

Kiitos kommentistasi!