keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kissamuistoja

Suloinen kissanpentu muutti uuteen kotiinsa sunnuntaina. Oli samaan aikaan haikeaa ja hienoa erota pennusta. Olin iloinen ja helpottunut, että pikkukissa oli parantunut ja että sille löytyi hyvä oma koti, mutta toisaalta talo tuntui yhtäkkiä kovin tyhjältä kun pentu oli lähtenyt uusien omistajiensa matkassa pois. Pieni kissanpentu täytti muutaman viikon ajan meidän kotimme tyhjät nurkat hyrisevällä kissamaisuudellaan; kun kissaa ei yhtäkkiä enää ollutkaan, oli kuin se olisi vienyt vähän kotimme onnesta mukanaan. Lapset ja koirat onneksi sukkelaan ottivat ja täyttivät taas tyhjentyneet nurkat. Ja nyt kun minulla on yksi hoidettava vähemmän ehdin taas huomata koirien erikoisominaisuudet ja -tarpeet ja paremmin keskittyä lasten asioihin ja tarinoihin. 

Tässä kuitenkin vielä vähän kissamuistoja. Voi suloisuutta!

Vaaleanpunaiset jalkapohjat!

Kisu leikkimässä minun tukallani.

Tassujenpesuhommissa.

Ajatuksissaan.

Katsomassa televisiota keskittyneesti.

Sylikissana.

15 kommenttia:

 1. Cute overload! En kestä, kissat ovat mun heikko kohta. Erityisesti tuollaiset pikkuiset vaaleanpunaisilla tassuilla, oijoi. Hienoa, että löysitte hyvän kodin, vaikka varmasti oli vaikea luopua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin suloinen pikkukaveri? Tälle kissanpennulle etsi onneksi uuden kodin eläinsuojeluyhdistys, jonka nimissä kissaa hoidimmekin. Eläinsuojeluyhdistyksen sihteeri, ystäväni Lilly, on hyvin tarkka siitä kenelle löytökissoja ja -koiria antaa, joten uskalsin luottaa asian pitkälti hänen käsiinsä. Ja hyvän perheen hän kisulle tosiaan löysikin, vaikuttivat tosi mukavilta ihmisiltä.

   Poista
 2. Tulin vielä takaisin, koska törmäsin erikoiseen uutiseen Belizestä:
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012111316321410_ul.shtml

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin erikoinen tarina? Tänne Belizeen etsiytyy kyllä osin aika erikoista porukkaa... Sovimme siis hyvin joukkoon ;)

   Poista
 3. Voi miten uskomattoman suloisia kuvia! Ihana, että kisulel löytyi koti.
  Ja rauhaisaa aikaa koirien ja muksujen kanssa, kun taas on tilaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin ottaneeksi kissasta parin viikon aikana satoja kuvia... Somaa on kiva kuvata!

   Oli ihanaa kun kissa oli talossa mutta aika ihanaa on ollut myös nukkua vähän pitempään nyt muutamana aamuna - kissanpentu kun heräsi aina tasan kuudelta. Eivät nuo meidän lapsetkaan kovin sitä pitempään tavallisesti nuku mutta joskus sentään.

   Poista
 4. Kissanpennut ovat ihan huippuja, tekee hyvää katsoa tuollaista söpöyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoissa on kyllä sitä jotain! Pikkukissojen ja isompienkin seurailu on virkistävää ja rauhoittavaa samaan aikaan. Teki tosiaan hyvää kun oli hetken pieni kissanpentu talossa.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eikö olekin itse suloisuus! Siitä kasvaa varmasti hieno iso kissa.

   Poista
 6. Hohhoi, enpäs huomannutkaan kuinka tulin vastanneeksi melkein kaikkiin kommentteihin samalla kaavalla... Kun saisi aivot aamulla heti käyttöön se olisi kiva juttu, mutta aika hitaasti on lähtenyt pää tänään käyntiin toistaiseksi nähtävästi.

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Ehkäpä maailman suloisin kissanpentu :) Tuo vähän surullinen katse yhdistettynä kissanpennun pelleilyyn...

   Poista
 8. Jestas kun se on pieni!! En ole kissanpentuja juurikaan nähnyt ja tajusin vasta tuosta kuvasta, missä kissa leikkii hiuksillasi, kuinka pieni koko kisu on! Ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana minikissa :) Ja tuossa vaiheessa kun otin kuvan kissasta leikkimässä tukallani se oli itse asiassa jo kasvanut melkein kaksinkertaiseksi verrattuna siihen minkä kokoinen oli meille tullessaan! Ihan ensimmäiset päivät se mahtui hyvin käsieni sisään.

   Poista

Kiitos kommentistasi!