Monday, 10 December 2012

Koirat sohvalla

Viime päivinä on auringon laskemisen jälkeen ollut usein sen verran vilpoista, että olen alkanut suosiolla kutsua koiria sohvalle viereeni lämmittelemään iltaisin. Poppylla varsinkin on aika lyhyt turkki, ja se onkin viime aikoina näyttänyt iltaisin ajoittain ihan palelevan. No, nyt kun olen ottanut tavaksi ottaa koiria sohvalle, ne tietysti ovat ruvenneet enemmän kiipeämään siihen myös omia aikojaan, silloinkin kun ei ole ollut niin kovin kylmä. Kuten sanottu se sopii minulle ihan hyvin, eivätkä Cosimo tai lapsetkaan lainkaan valita koirasta vieruskaverina. 

Miko kävi viime viikolla yhtenä iltapäivänä leikkimässä koulun jälkeen koulukaverinsa luona. Matildaa vähän harmitti, kun veli ei tullut suoraan koulusta kotiin, joten annoin tytön lohdutukseksi katsoa DVD:ltä lempielokuvansa Toy Storyn. Tavallisesti meillä ei televisiota tai DVD:itä katsota ennen iltaa ja Matilda olikin siis erityisen innoissaan. Onnellinen tyttö katsoi elokuvaa niin keskittyneesti, että tuskin huomasi mitä koirat puuhailivat hänen vieressään. Yksi kävi pienillä torkuilla, välillä katseltiin kaksin ikkunasta naapuritalossa vierailevaa autoa, sitten toinen jäi sohvalle torkkumaan.

Skippy puolestaan nukkui suosiolla koko elokuvan ajan. Kuuroutensa vuoksi se ei nuku koiranunta vaan vaipuu melkein aina nukkuessaan syvään uneen. Siltä jäävät siis usein huomaamatta ohi kulkevat autot ja monet muutkin kahden muun koiran kiinnostuksenkohteet. 

4 comments:

 1. Ihania, lapsonen ja koirat sulassa sovussa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lapselta jäi koirat suorastaan melkein huomaamatta :) Vähän aina välillä käänsi päätään katsoakseen, että kuka tarkalleen on käynyt viereen nukkumaan. Ihana rauhallinen hetki joka tapauksessa.

   Delete
 2. Ihania tilannekuvia, ja kylläpä onkin keskittynyt tyttö. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Matilda jaksaa hyvin keskittyä lastenelokuvaan tarvittaessa :) Tuo oli jotenkin kaiken kaikkiaan hauska ja ihana puolitoistatuntinen Matildan ja koirien kanssa.

   Delete

Kiitos kommentistasi!