Monday, 17 December 2012

Sylikoira Poppy

Poppy painaa lähemmäs 27 kiloa eikä mitenkään mahdu syliini, mutta pyrkii siihen kuitenkin kovasti.

8 comments:

 1. Replies
  1. Poppy on ihan vakuuttunut omasta sylikoiramaisuudestaan :) Paitsi sitten tietysti kun joku tulee liian lähelle meidän pihapiiriä ja Poppysta kuoriutuukin valtava ja vihainen vahtikoira... Kaksijakoinen persoonallisuus, mutta ihana tyyppi kaiken kaikkiaan.

   Delete
 2. Poppy oikein nautiskelee... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Poppy melkein kehrää kun se pääsee viereen sohvalle tai ihan syliin asti. Siitä oikeasti kuuluu sellainen pieni onnenhurina <3

   Delete
 3. On niin tyytyvaisen naköisena siina :)Meilla on kuunneltu jouluradiosta netista mutta ei tuo keli oiken jouluiselta taalla vaikuta, lahinna harmaan sateiselta. Nain joulun alla aina paatan etta ens jouluna kylla mennaan Suomeen...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla soi täällä taas kauneimmat joululaulut ja omaksi yllätyksekseni olen jotenkin jouluisissa tunnelmissa. Luulen, että se on minulta onnistunut ympäristöstä yms huolimatta siksi, että olin niin valmis oikeastaan ohittamaan koko joulun - mulla ei ollut joulun suhteen mitään odotuksia, joten olen voinut aika rauhassa rakentaa tämän joulun odotuksen nyt juuri sellaiseksi kuin miltä milloinkin tuntuu. Ja nähtävästi tuntuu siltä, että joululauluja pitää kuunnella kyllästymiseen asti :)

   Delete
 4. Ihana! Poppy on vähän koirani Bambin näköinen,mutta vain noin 4½ kertaa suurempi;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Poppy näyttää vähän valtavalta Jack Russellin terrieriltä ja välillä käyttäytyykin vähän sen mukaisesti... Uskoisin, että ainakin Jack Russelia koiran perimästä siis löytyy, mutta lisäksi myös toki useampia isompiakin rotuja.

   Bambi on mahtava nimi koiralle!

   Delete

Kiitos kommentistasi!