Friday, 5 July 2013

Hakuammuntaa

Aina välillä muistan käydä tarkistamassa minkälaisilla hakusanoilla tänne blogiin on löydetty perille. Aika lailla blogin perustamisen alusta asti olen yrittänyt myös kirjoittaa muistiin mielenkiintoisempia tai muuten osuvia hakusanoja. 

Osa blogiin Googlen kautta ajautuneista on ehkäpä löytänytkin hakemansa. Näillä hakusanoilla on ainakin blogissa ollut ihan oikeasti asiaa: 
"gluteeniton banaanileipä"
"turhia tavaroita"

Näitäkin olen ihan varmasti sivunnut:
"miksi asettuminen on niin vaikeaa"
"jotenkin ärsyttää"

Toiset blogiin Googlen kautta eksyneet ovat toisaalta ihan varmasti joutuneet pettymään. Erityisesti minua hymyilyttävät tämän listan ensimmäiset ja viimeiset hakusanat - blogistani ei taatusti ole löytynyt kummallekaan hakijalle oikein mitään lukemisen arvoista:
"kristillisiä väritystehtäviä"
"ilmastointipuhdistus päiväkirja"
"perheessä kaksi uraihmistä"
"miksi lääkkeitä on hyvä säilyttää erillisessä lääkekaapissa"
"milloin jääkaapin tuuletin pyörii"
"mistä voi ostaa vanha sohva"
"kotiäidin taidot"
"kuuma kotirouva"

Näistä minulla olisi enemmänkin sanottavaa mutta en muista toistaiseksi näitä kuitenkaan erityisesti käsitelleeni blogissa:
"lasten kanssa kotona onko se kotirouva"
"kuinka käyttäytyä suurlähettilään seurassa"
"gluteeniton ruoka american airlinen"
"kuinka pitkään kestää järjestelmäkameran korjaus"

Tuohon viimeiseen kysymykseen vastaus kuuluu joka tapauksessa lyhyesti ja ytimekkäästi: kauan. Ainakin meidän kokemuksemme mukaan. Eikä valmista ja ihan ehjää tule välttämättä ikinä.

6 comments:

 1. Hah, tää oli hyvä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näitä on aina välillä hauska käydä ihmettelemässä. "Kumisaappaat täynnä" haulla oli blogiin löydetty myös useamman kerran. Tiedä häntä mitä siinä oltiin hakemassa tai toisaalta löytyykö blogista haulle vastinetta!

   Delete
 2. Hihhih. :D Mäkin juuri inspiroiduin google-hauista, tosin tällä kertaa sieltä asiallisemmasta päästä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On monesti aika viihdyttävää käydä katselemassa kuinka blogiin on löydetty! Mulla on onneksi toistaiseksi ollut suurimmaksi osaksi ihan asiallisia hakuja tuolla listalla, mutta tosiaan kaikki ei ole varmasti täältä löytäneet etsimäänsä... Sulla on nyt blogissa seuraavalle kaksosten tarpeita pohtiville kattava lista. Pitempää pinnaa kaivattaisiin myös täällä, kerro jos saat hyviä vinkkejä, että mistä sitä löytyisi halvalla!

   Olen muuten itse alkanut vähän enemmän miettiä millaisilla hakusanoilla toisten blogeihin ajaudun. Välillä tulee nimittäin kysyttyä Googlelta aika tyhmiä kysymyksiä.

   Delete
 3. Hei. Minä löysin blogiisi toisen blogin kautta kun etsin vaellusvinkkejä Grand Canyonille. Kesti hetken ennen kuin tajusin miksi kuulostit jotenkin tutulle. Tajusin että esikoisemme ovat leikkineet eräässä pääkapunkiseudun leikkipuistossa, kun olet ollut synnyttämässä Matildaa. Mun kuopus täytti juuri kolme ja pohdittin sun äidin kanssa passikuvan ottamisen haasteellisuutta. Pieni maailma sanoisin ;) Mukavaa loppuodotusta sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pieni maailma tosiaankin! Hassua :)

   Passikuva Matildasta onnistuttiin muuten lopulta ottamaan ihan itse kotona kun tyttö oli vain viikon vanha. Kahden ja puolen viikon kypsässä iässä olikin Matildalla jo passi käytössä ja koko perhe matkalla kohti Italiaa.

   Hyvää kesänjatkoa!

   Delete

Kiitos kommentistasi!