Tuesday, 24 December 2013

Jouluterveiset Belizestä

Joulupukki kävi Yhdysvaltain varasuurlähettilään residenssissä viime viikolla, kuunteli lasten joululahjatoiveita ja jakoi kaikille pienet lelupussukat.

Joulupukki saapui panssaroidulla autolla sireenit soiden ja henkivartijoiden saattamana ja lähti samalla seurueella juhlallisesti myös pois. Minä en itse ole joulupukista niin kovin innostunut, mutta oli hauska nähdä miten suurlähetystö oli nähnyt vaivaa järjestääkseen suurlähetystön lapsille ja heidän ystävilleen jouluyllätyksen. 

Joulupukki henkivartijoidensa kanssa.


Helteiset joulutoivotukset Belizestä!

12 comments:

 1. Hauskaa Joulua sinne lämpimään, täältä kylmästä ja vesisateisesta Suomesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvää joulua ja valoa sinne pimeyteen! Nyt meilläkin itse asiassa uhkaa sadella ja päivä on ennemminkin harmaa kuin aurinkoinen mutta ihan hyvin on muuten alkanut tämä jouluaattoaamu.

   Delete
 2. Juuri puhuin siskon kanssa joka viettää jouluaan Pohjois-Meksikossa. Viikonlopun helteet olivat vaihtuneet +12c ja vesisateeseen. Eli melkein sama joulusää kun meillä täällä ;)

  Täällä on lahjat jaettu ja mahat täynnä. Vauvakin viihtynyt mainiosti koko illan kun hälinää riitti. Ihanaa joulua teidän perheelle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meilläkin tosiaan satelee vaikka asteita on sentään onneksi jonkun verran enemmän (onneksi siksi, että meillähän ei ole minkään valtakunnan lämmitystä talossa). Mutta vähän samaa sanoin tuossa juuri Skypessä Suomeenpäin, että plussa-asteita ja sadetta täälläkin... :) Hyvät on silti tunnelmat harmaasta säästä huolimatta. Jonkun tunnin päästä avataan täälläkin lahjat.

   Oikein hyvää joulua teille!

   Delete
 3. Suloista joulua sinne koko teidän poppoolle sinne kauas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jaana! Oikein lämpöiset jouluntoivotukset myös teille kaikille!

   Delete
 4. Heh, kyllähän tuossa kuvassa on mielenkiintoinen joulutunnelma :-) Sellainen arvokkaan virallinen, pukillakin henkivartijat :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauska idea oli tosiaan tuo joulupukki henkivartijoineen! Olivat osin ihan suurlähetystön oikeita vartijoita ja turvallisuusvirkailijoita, osasivat siis varsin vakuuttavasti esittää kuuntelevansa korvaan kiinnitetystä kuulokkeesta ohjeita ja tarkkailla valppaasti ympäristöään.

   Ja hauskasti teki vaikutuksen meidän lapsiin ainakin pukki vartijoineen. Tänä aamuna meillä leikittiin joulupukkia: Cosimon lapset määräsivät pukin rooliin, Miko oli pukin apulainen ja Matilda halusikin sitten olla pukin vartija :)

   Delete
 5. Hyvaa Joulua!! Vahan myohassa, mutta parempi kuin ei milloinkaan .... :)

  ReplyDelete
 6. Onnellista vuotta 2014 teille sinne kauas Belizeen :) Näin sitä ei edes tajua kirjoitellessaan kuinka kaukana oikeasti olette.

  Venla

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta Venla! Te olette ehtineet siellä jo maistella tätä vuotta 2014 vähän kauemmin. Meillä ollaan nyt puolessa päivässä ja ihan hyvältähän tämä toistaiseksi tuntuu tämäkin vuosi :)

   Delete

Kiitos kommentistasi!