Friday, 10 January 2014

Aurinkoinen perjantai

Koirilla on ollut kylmän ja sateisen sään vuoksi kurjat oltavat siinä kuin meillä ihmisilläkin. Takapihalla on viime päivät ollut märkää, mutaista ja kylmää ja sisälläkin koirien on ollut vaikea löytää hyvää lämmintä nukkumapaikkaa. Kun ne ymmärtäisivät pitää peittoja päällään tai edes nukkua vieretysten, mutta ei. Jokainen hakeutuu omaan petiinsä tai nojatuoliinsa ja kietoutuu mahdollisimman pieneksi keräksi pysyäkseen lämpimänä. 

Skippy
Pongo
Pongo ja Poppy. Pongon kuono on sateesta märkä.
Ensimmäinen arkiviikko on sujunut vähän niin ja näin, mutta nyt ollaan onneksi jo perjantaissa. Ja tänään paistaa ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa aurinkokin.

Viikonlopun aikana on taas mahdollisuus nukkua aamulla vähän pitempään, ladata pattereita, rauhassa sylitellä lapsia ja rapsutella koiria, ostaa ja valmistaa uusia välipala- ja lounastarpeita lasten kouluaterioita varten. Viikonloppuun mahtuu myös tapaamisia ystävien kanssa, toinen balettitunti ja sopivasti muutakin pientä tekemistä. Jos vielä aurinko nyt jaksaa paistaa tästähän saattaa vielä tulla ihan mainio viikonloppu.

2 comments:

 1. Voi noita suloisuuksia. Minä kyllä ottaisin ne kainaloon ja lämmittäisin. :-)

  Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti toinenkin balettitunti sujuu hyvin ja tyttö tykkää. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä paistaa taas aurinko ja lämpötila on alkanut kavuta normaaleihin asteisiin. Kylläpä tuntuu lämpö hyvältä vaihteeksi! Varmasti koiristakin.

   Baletti tuntuu miellyttävän Matildaa. Tänään rohkenin jo varata tytölle ihan omat tanssivarusteetkin kun toinenkin tunti näytti sujuneen hyvin.

   Hyvää viikonloppua sinnekin!

   Delete

Kiitos kommentistasi!