Saturday, 4 January 2014

Uudenvuodenaattovieras

Uudenvuodenaattoiltana huomasimme keittiönovessa tällaisen kaverin, onneksi toisella puolella lasia. Kovat sateet tuovat usein talojen tuntumaan ja sisälle asti kaikenlaisia ötököitä. Toistaiseksi olemme säästyneet pahemmilta yllätyksiltä.
Ihan pienestä hämähäkistä ei ollut kyse, mutta myrkyllinen se ei sentään tainnut olla. Uuden vuoden ensimmäiseen aamuun mennessä oli hämähäkki jo siirtynyt muihin maisemiin.

12 comments:

 1. YYYYYHHHHHH... Hämähäkit on mulle myrkkyä (myös ne ei-myrkylliset).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mua ei yllätyksekseni tämä hämis hirveästi säikäyttänyt tai häirinnyt. Ihan rauhassa sain syötyä illallisen vaikka hämähäkki hengasi puolen metrin päässä lasin takana. Vaikka kysyinhän mä kyllä Cosimolta muutaman kerran, että eihän se mitenkään pääse mistään oven kolosta sisälle :)

   Vuodet Belizessä on olleet hyvää hämähäkkisiedätyshoitoa. En enää ihan kamalan pahasti säikähdä edes tarantelloja kun niitä joskus tulee kävelylenkillä vastaan, Mutta hassua kyllä Suomessa mua inhottivat kesällä ne pitkäjalkaiset setä pitkäsääret!

   Delete
 2. Replies
  1. Iso oli joo! Näin isoa hämähäkkiä en ole täällä ennen tainnutkaan vielä tavata jos jalkojen pituuden mukaan lasketaan. Tarantellat on pienempiä mutta toisaalta kyllä paksumpia.

   Delete
 3. Upea, vaikka en kotiini tuota haluaisikaan. Onneksi oli lasi välissä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo lasi rauhoitti kyllä kummasti! En tiedä miltä olisi tuntunut nähdä tuonkokoinen hämähäkki talon sisäpuolella...

   Delete
 4. Ai kauhee, mä olen ihan kananlihalla tuosta kuvasta! :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jotenkin tuo tyyppi munkin mielestä näyttää aika isolta ja kamalalta kuvassa mutta ihmeellisesti se ei mua silloin kohdatessa kuitenkaan niin säikäyttänyt.

   Delete
 5. Mä en tykkää hämiksistä, on ne sitten minkä kokoisia vaan. Hui!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole hämähäkit munkaan suosikkeja vaikken niitä niin kovasti onneksi pelkääkään. Vaikea on mun ymmärtää ihmisiä jotka pitävät vaikkapa tarantelloja lemmikkinä. Mieluummin kuitenkin vietän päiväni ilman hämähäkkikohtaamisia! :)

   Delete
 6. Voi puistatus.

  Venla

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)

   Ei taitaisi tämä kaveri olla kovin toivottu vieras monessakaan kodissa!

   Delete

Kiitos kommentistasi!