Sunday, 8 June 2014

Metsälenkillä

Aina eivät lenkit suju ihan suunnitelmien mukaan.
Mutta ympäristö on onneksi aina kaunis, kävelivät koirat miten kävelivät ja oli sää mikä hyvänsä.

Jokin näissä suomalaisissa metsämaisemissa herättää mielikuvitukseni ja tuo lapsuusmuistot mieleen. 
Ensimmäistä kertaa moniin vuosiin tekisi mieleni lähteä rämpimään metsään. Toistaiseksi olen kuitenkin pysytellyt metsäteillä ja aukeilla.

4 comments:

 1. Minusta on tullut oikein innokas metsäretkeilijä, vaikka ennen suorastaan pelkäsin metsiä. En tiedä, onko ikä tehnyt tehtävänsä, vai onko kännykän kartoilla ja paikantimilla osuutta asiaan. :-) Suomalainen metsä on ihana ja ainutlaatuinen. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minua ei pelota missään jos olen koirien kanssa :) Se kai tästä metsäilystä on tehnyt täällä nyt niin mukavaa. Muuten varmaankin säikkyisin. Mutta niin on tosiaan suomalainen metsä ihana ja ihmeellinen.

   Delete
 2. Mina ulkoilutin siskoni koiria valilla opiskeluaikoina (kun samassa kaupungissa asuttiin) ja kylla siina hihnat menee solmuun kun on viisi koiraa mukana. :) Metsa on ihana asia. Nyt kun ollaan Suomessa niin ma kylla samoan siella muksujen kanssa. Mulla on muuten sulle haaste mun blogissa. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tervetuloa kylmään Suomeen. Toivotaan, että sää pian muuttuu kesäisemmäksi!

   Helpottavaa kuulla, että muillakin menee hihnat solmuun. Välillä tuntuu koirien kävelyttäminen yhdeltä hihnojen selvittelyltä vaan. :)

   Kiitos haasteesta! Yritän tarttua siihen jos vaan saan blogin kirjoittamiseen järjestettyä aikaa.

   Delete

Kiitos kommentistasi!