Friday, 19 September 2014

Kuvatodiste


12 comments:

 1. Hih, ai kun ihanat koirat! Onko niillä ehkä jetlagi? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä Sudanissa on tähän aikaan vuodesta tarkalleen sama kellonaika kuin Suomessa eli aikaeroväsymyksestä ei ainakaan ole kyse. Mutta matka ja kaikki uusi varmaan kyllä uuvuttaa. Onneksi koirat osaavat ottaa rennosti välillä kuten kuvasta näkyy :)

   Delete
  2. Niin tosiaan, Afrikkahan on kivasti samoilla aikavyöhykkeillä Suomen kanssa, mutta siis matkahan se varmasti väsyttää siitä huolimatta!

   Oli muuten metka huomata, miten hurjasti helpommin matkustaminen Uudesta-Seelannista Koreaan onnistui, kun aikaeroa oli vain kaksi tuntia (vaikka matka kestikin 16h), ei tuntunut ollenkaan niin pahalta kuin yhdeksän tunnin Suomen lento, jolla hypätään 7 tuntia ajassa eteen- tai taaksepäin!

   Delete
  3. Kun Suomi vaihtaa talviaikaan meille tulee tunti aikaeroa, mutta totisesti on helpompaa matkustaa saman vyöhykkeen paikkeilla pitempikin matka! Täältä on taatusti helpompi pyrähtää Eurooppaan kuin mitä Jamaikalta tai Belizestä, se on hyvä juttu.

   Delete
 2. Mutta kuka on tuo suuri ihmisenalku kuvan reunassa... Juuri olen täällä päivitellyt, kuinka vauva alkaa pikkuhiljaa katoamaan.

  Aivan mahtava kuva! Hienoa, että koirat ovat asettuneet taloksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pieni ihminen siellä kuvan reunassa toheltaa jotain omiaan. Alkaa tosiaan olla vähemmän vauva ja enemmän pieni tyttö. Jutteleekin jo vähän; viime yönä unissaan taisi komentaa koiria kun sanoi "no no no"! Puhumme koirille pääasiassa englantia joten sitä juttelee vauvakin koirille. Sanoo myös muun muassa "good girl" :)

   Delete
 3. Ihanan rennon näköistä porukkaa!

  Teilläkin puhutaan koirille englantia. :) Meilläkin tehdään näin jostain syystä, vaikka koiralle ei selvästi ole aiemmin opetettu mitään, niin että tietyt käskysanat olisivat tarpeen.

  Yhtä toistan kyllä suomeksi: sanon "tassu" silloin, kun hihna on sotkeutunut tassun alle. "Paw" ei vain kuulosta yhtä toimivalta, enkä tiedä, mitä oikeasti pitäisi sanoa. "Say hello?"

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi näitä rentojakin hetkiä on ja on koirat sentään ensimmäisestä päivästä rauhoittuneet, mutta kyllä joka päivä täytyy monta kertaa myös seota haukkumaan kissoille jotka edelleen pyörii pihan tuntumassa ja ihmisille jotka rohkenee kulkea kadulla meidän talon editse... Kolme koiraa on siitä(kin!) hankala, että yksi aina innostaa kaksi muutakin haukkumaan - ja jokaisella on päivässä omat hetkensä ja ärsykkeensä. Kuurolla koirallamme on tosi hyvä näkö ja kahdella muulla hyvä kuulo...

   Mä puhun koirille aika johdonmukaisesti vain englantia - kuuron kanssa käytän kyllä tosin itse kehittämiäni viittomia - mutta mies juttelee niille myös italiaksi. Onneksi "ei" sentään kuulostaa aika samalta molemmilla kielillä :)

   Onnea teille uuden perheenjäsenen johdosta!!

   Delete
 4. Valtakunnassa nayttaisi kaikki olevan hyvin kun koiratkin ovat noin rauhallisesti ja teidan vauvastahan on tullut jo ilmeisesti taapero?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meidän koirilla tuntuu olevan vain kaksi vaihdetta: hyperenerginen ja reporanka :) Energiaa on liiaksikin asti mutta onneksi osaavat rauhoittua täällä uudessa kodissakin edes silloin tällöin!

   Vauva kävelee yksittäisiä askelia - on siis vielä ehkä hetken vauva, mutta taaperovaihe taitaa olla enää päivien päässä. Ihana seurata tätä(kin) vaihetta kun tuntuu, että joka päivä tulee jokin uusi sana tai taito!

   Delete
 5. Onpa ihanan rennon nakoista porukkaa. :) Kummasti minakin koirille rupattelen englanniksi, vaikka pitaisi alkaa opettamaan myos suomeksi edes peruskaskyt. Meillakin on muuten "katukoiria", tosin vanhempi on ihan perheessa syntynyt ja tarkoituksella meille haettu. Nuoremman poimin kainaloon portin edesta yhtena aamuyona kun itki siella yksinaan joten se on vahan niinkuin vahingossa taloon tullut. Yhta rakkaita molemmat puupaat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rentojakin ovat välillä mutta toisaalta menevät sitten nollasta sataan noin puolessa sekunnissa :)

   Meille on kaikki koirat tulleet vahingossa ja suunnittelematta. Siksi kai ovat niin kahjojakin ettei meillä ole aina ollut paras mahdollinen hetki uudelle perheenjäsenelle kun uusi koira on tullut taloon; ei ole ollut aikaa johdonmukaiseen kouluttamiseen. Vaikka en tiedä olisiko näistä puolivilleistä tullut kovin hyväkäytöksisiä muutenkaan. Rakkaita ovat joka tapauksessa kaikki.

   Delete

Kiitos kommentistasi!