Monday, 16 February 2015

Sensuroitu

Kelloggsin myslipatukkapaketin takana oli mainoksessa ilmeisesti ollut naisihminen uima-asussa. Tällaisena paketti meille myytiin. On siinä jollakulla hommaa sutata vähäpukeisia naisia piiloon myslipatukkapaketeista.

7 comments:

 1. :-D No on tuossa tosiaankin hommaa jollekulle! Toivottavasti eivät myy ihan hirveitä määriä noita paketteja päivässä... :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Myslipatukat ovat täkäläisittäin tosi kalliita eli eipähän niitä varmasti paljon mene... Mutta kai jonkun on tullissa jo täytynyt nämä sutata etteivät pääsisi kuvat kauppaan asti aiheuttamaan pahennusta. Että aikamoinen homma jollekulle kerralla hoidettavaksi! Toisaalta täällä suuren työttömyyden maassa työt ovat tietysti sinänsä hyvä juttu.

   Itse ostan noita myslipatukoita välillä pojan koululounaita varten - vaikkeivät olekaan ihan koulun terveellisen lounaslinjan mukaisia.

   Delete
 2. Hehee, kyllä kaikille näköjään jotain töitä keksitään :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näiltä tiimoilta hommia taatusti riittää. Tosin en ole tainnut koskaan nähdä täällä esimerkiksi naistenlehtiä - eipä niissä mitään järkeä olisikaan kun lähes koko lehti täytyisi sutata piiloon!

   Antaa kyllä sinänsä kaikenlaista ajattelemisen aihetta. Tulee myös auttamatta mieleen onko kaikkea tosiaan pakko myydä vähäpukeisten naisten kuvilla?

   Delete
  2. Mietin tuota samaa itsekin, että jos näkisi sutattuja lehtiä ja pakkauksia siellä täällä, niin ehkä sitä kautta hyppäisi silmille se, kuinka paljon vähäpukeisuutta länsimaissa onkaan ihan arkipäiväisissäkin yhteyksissä.

   Sellaisille asioille turtuu niin helposti, kun ne ovat arkipäivää, mutta suttujen näkeminen taas rekisteröityisi tajuntaan ihan eri tavalla. Mielenkiintoista.

   Vähän samanlainen efekti kuin niillä kuvapareilla, joissa näytetään nainen mainoskuvassa ja vieressä on mies samanlaisessa asennossa ja vaatetuksessa. Kummasti naisen kuva ensin näyttää ihan normaalilta, kunnes sitten huomaa sen miesversion ja tajuaa, miten ylilyövän seksilatautunut se kuva oikeastaan onkaan.

   Delete
  3. Niinpä!

   Kun ensin näin tämän paketin suttuineen ajattelin, että on aika päätöntä hommaa sutata kuvia piiloon. Mutta sittemmin olen kyllä oikeastaan melkein enemmän miettinyt sitä, että miksi tässä piti yleensä olla kenenkään kuvaa, ja miksi juuri nainen uikkareissa? Kyllä kai me kaikki tiedämme mikä on rantakassi ilman uima-asuista malliakin.

   Delete

Kiitos kommentistasi!