Saturday, 7 March 2015

Lisää Amaratin maisemia

Amaratin 7. katu. Etualalla oikealla vartijankoppi jollainen seisoo meidänkin talomme edustalla. Aika lailla kaikkien edustustojen ja myös muun muassa YK:n työntekijöiden koteja vartioivat vartijat.
Tämä on puolestaan 31. katu Amaratissa. Amaratissa on vain parittomia katuja, ja niilläkin on itse asiassa myös nimet, mutta en ole koskaan kuullut kenenkään viittaavan Amaratin katuihin muuten kuin numeroina.

Tämä aukio puolestaan sijaitsee 41. kadun tietämillä. Tämän aukion laidalla on hotelli jossa on mainio libanonilainen ravintola.

2 comments:

 1. Heissan,
  Onko tuo kuva 31.kadusta lentokenttätieltä(africa road)päin otettu vai toisesta suunnasta? Jos lentokentältä päin, meidän ensimmäinen koti oli jossain tuolla oikealla, runsaan puuston takana, joko valkoisen tai kellertävänruskean aidan takana. Ennen oikealle kääntyvää risteystä.
  Anteeksi jos olen liian innokas kommentoimaan noita kuvia yms. Odotan innolla aina seuraavaa postaustasi ja kuviasi! Hyvää viikonloppua!
  Katri:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei vaan! Kiva kun kommentoit, ei tarvitse pyydellä anteeksi.

   Kuva 31. kadulta on itse asiassa otettu jostain Middle Roadin paikkeilta kohti Africa Roadia. Eli siis tästä katsoen vasemmalla päin jossain oli ehkä teidän kotinne?

   Delete

Kiitos kommentistasi!