Monday, 6 July 2015

Pikaiset lomaterveiset

Lomailemme lapset ja minä Suomessa jo kuudetta viikkoa. Olemme toistaiseksi saaneet omaan makuumme sopivassa suhteessa sadetta ja aurinkoa, lepoa ja puuhastelua. Vuosittaiset lääkärikäynnit on tässä vaiheessa aika lailla hoidettu, tarpeellisia ja tarpeettomiakin ostoksia on tehty jo aika lailla. 

Lomaa on vielä jäljellä useampi viikko. Jonkun päivän päästä saamme taas miehenkin mukaan menoon ja myöhemmin seuraksemme saapuu myös muutama odotettu vieras Belizestä. Linnanmäki ja ruotsinlaiva odottavat, ehkäpä myös Suomenlinna, eläinmuseo ja Heureka. Vielä on aikaa nauttia täysin sydämin porsaanlihasta eri muodoissaan samoin kuin vadelmista ja mustikoista, ja toki myös viinilasillisista.

Blogi tuntuu tällä hetkellä etäiseltä ja jotenkin tarpeettomaltakin. Ajatuksia pyörii kyllä päässä vaikka kuinka mutta niistä kirjoittaminen ei täällä Suomessa koskaan tunnu samalla tavalla luontevalta ja keskeiseltä kuin muilta mailta. Blogitauko jatkuu siis näillä näkymin edelleen. Elokuussa palailen kyllä varmasti taas vähitellen arkeen ja blogiinkin. Oikein hyvää kesää siihen asti! 

16 comments:

 1. Mukavaa Suomi-loman jatkoa vaan!

  ReplyDelete
 2. Ihanaa loman jatkoa sinulle ja perheellesi! Ei varmaan tarvitse sanoa, että nauttikaa. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Me nautitaan :) Ihanaa lomaa sulle Intiaan! Onpa mielenkiintoista toivon mukaan ennen pitkää kuulla miltä siellä nyt näyttää.

   Delete
 3. Itsella on vahan sama homma, keskityn nyt lahinna kotimaasta nauttimiseen :) Ensi kesana kun visiitista tulee lyhyempi koulu-uran alkaessa. Elokuussa mekin palailemme takaisin rapakon taakse. Hyvaa loman jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me yritetään juuri miettiä kuinka näitä kesälomia jatkossa järjestettäisiin. Lasten koulun kesäloma kestää kaksi ja puoli kuukautta ja tähän aikaan vuodesta Khartoumissa on tuskaisen kuuma - on monessakin mielessä ihana voida olla Suomessa. Mutta onhan tämä toisaalta pitkä aika poissa omasta kodista ja koirien luota.

   No, nyt kuitenkin ennen kaikkea nautitaan ja ollaan vain. Ihanaa lomanjatkoa teillekin!

   Delete
 4. Kiva, kun pistäydyit blogissa kuitenkin. Kesänne kuulostaa ihanalta. Hyvää lomanjatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos S! Hyvin on loma sujunut toistaiseksi vaikka onhan tässä taas ehtinyt tapahtua kaikenlaista pientä ikävääkin: punkinpuremia ja angiinaa... Mutta suurimmaksi osaksi kuitenkin on ollut oikein mukavaa ja leppoisaa.

   Hyvää heinäkuuta Kalifornian aurinkoon!

   Delete
 5. Kiva kuulla teistä, oli mukava myös lukea ajatuksiasi Helenan blogista.

  Nauttikaa ja ilolla taas elokuussa tulen kuulumisianne lukemaan.

  Venla

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Venla! Ihanaa kesänjatkoa myös sinulle ja perheellesi!

   Delete
 6. Kivaa lomanjatkoa teille! Kyllä täällä ollaan taas valmiudessa lukea ja seurata kun kirjoittaminen taas palaa kesästä. - Ja useinhan se palaa entistä huikeampana, mun kokemuksen mukaan ainakin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alkuun ajatukset törmäilivät lomalla toisiinsa, nyt alkavat jo vähän järjestyä - toivottavasti se lupaa hyvää syksyä ajatellen! Oikein hyvää kesänjatkoa myös sinnepäin!

   Delete
 7. hyvää loman jatkoa! Nauttikaahan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Pia! Me nautimme - myös näistä sadepäivistä :) Hyvää kesänjatkoa sinullekin.

   Delete
 8. Nauttikaa jokaisesta minuutista Suomi-lomallanne! Meilla jai Suomi tana kesana valiin. Momi on onneksi tulossa tanne vajaan kuukauden paasta eli tytot odottavat jo kovasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ina! Harmi, ettette päässeet Suomeen mutta kiva, että saatte odotettuja vieraita! Meiltä ei puolestaan onnistu reissu Belizeen tänä vuonna toiveista huolimatta mutta onneksi muutaman päivän päästä saadaan vähän Belizeä tänne kun sikäläisiä ystäviä tulee luoksemme kyläilemään.

   Delete

Kiitos kommentistasi!