Friday, 21 August 2015

Star Box

Riyadhin kaupunginosassa Khartumissa on kahvila, jossa en ole vielä toistaiseksi päässyt käymään vaikka huomasin sen jo heti vuosi sitten kun muutimme kaupunkiin. Täällä useammalla kahvilalla ja ravintolalla on samalla tavalla nokkea nimi tai tutunoloinen logo. 
Näyttää olevan suosittu paikka sen perusteella kuinka paljon kahvilan edessä on aina autoja parkissa!

6 comments:

 1. Sama juttu Algeriassa noiden logojen suhteen; eniten on tähän mennessä ehkä naurattanut Mc Dollar, jonka logo muistutti erehdyttävästi Mäkkärin logoa. En ole itsekään vielä käynyt Mc Dollarissa, mutta suositulta näytti sekin :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täälläkin oli ainakin yksi ravintola jonka logo oli kopio McDonaldsin logosta. Taisi olla nimeltään Happy Meal tai jotain vastaavaa? Mutta näyttää menneen pois toiminnasta. Facebook-niminen kahvila näyttää sekin muuttaneen nimeä ja tyyppiä kuluneiden kuukausien aikana.

   Kaikista kahviloista ja ravintoloista joilla on hauskat nimet en harmi vain ole ehtinyt saada kuvaa ja nimetkin ovat osin ehtineet unohtumaan!

   Delete
 2. Hih hih. Miten näyttääkin tutulta! Onpa ihana olla taas täällä sun maailmassasi Sudanissa. En ole kesän aikana paljoa ehtinyt käydä muiden blogeissa, oli ihan kamala ikävä jo. Ah ihana arki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tätä kahvilaa olen katsellut tosiaan ihan alusta asti täällä ja aina jaksaa nimi ja logo huvittaa.

   Kiva kun ehdit taas käymään Sudanissa blogin välityksellä :) Mä sain kesän aikana jonkun verran luettua blogeja mutta en juurikaan kirjoitettua. Nyt olisi intoa kirjoittaa mutta aika vähissä... Täytyy yrittää jostain sitä kehittää lisää!

   Delete
 3. Mukavaa luettavaa. Toivoisin päivityksiä useammin, jos vain kerkeet. ☺

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista. Kirjoittelen blogia sen mukaan miten aikaa ja inspiraatiota löytyy, tällä hetkellä tähän tahtiin.

   Delete

Kiitos kommentistasi!