Tuesday, 29 September 2015

Kahden vaiheilla

Näinkin kiehtovia vaihtoehtoja oli eilen tarjolla täkäläisessä ruokakaupassa vieretysten, Starbucksin pullofrappuccinoja ja kamelinmaitoa. Päädyin itse ensimmäiseen vaikka kieltämättä kamelinmaitokin kiinnosti - siihen en ole eilistä ennen törmännyt.

8 comments:

 1. Maistoin itse kamelinmaitoa Saudeissa. Aika "tuhtia" kevytmaitoon verrattuna, mutta hyvää :)
  Olen lukenut blogiasi jo Belizen ajoilta, mutta en koskaan kommentoinut. Nyt kamelinmaito herätti niin mukavat muistot, että oli pakko sanoa jotain :)

  Ja kiitos vielä mukavasta blogista, jossa avoimesti tarkastelet moninaista maailmaamme.

  T. Maria

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paljon kiitoksia Maria kivasta kommentista!

   Täytyy pyrkiä maistamaan tuota kamelinmaitoa jossain vaiheessa. Itse käytän aika vähän maitoa mutta pääasiassa täysmaitoa - täällä ei muuta maitoa itse asiassa olekaan tarjolla kuin täysmaitoa. Kamelinmaito voisi tuoda aamukahviin aika hyvän täräyksen :)

   Delete
 2. Hahaa, aika hauskaa. Voisi olla aika jännää kuitenkin maistaa kamelinmaitoa... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, täytyy kyllä pyrkiä tuota vielä maistamaan! Ei ole tullut kanelinmaitoa laajalti täällä vastaan mutta täytyy yrittää seuraavalla kerralla napata pullo mukaan maistiaisiksi. Eilen teki ihan kamalasti mieli jääkahvia koko päivän niin päädyin sitten tuohon Starbucks-juomaan, sekin on verrattain harvinaista herkkua kuitenkin täällä.

   Delete
 3. Olipas kovin erilaiset vaihtoehdot :)! En muuten ole täällä vielä törmännyt Starbucksin kahveihin; pitääkin olla tarkkana seuraavalla kerralla, kun käydään kauppakeskuksessa! Tykkään nimittäin tosi paljon kylmistä kahveista! Tein niitä Capsulolla, mutta niin innokkaasti, että Suomesta mukaan otetut Capsulot on jo käytetty enkä löytänyt juuri tuohon meidän koneeseen sopivia kaupasta, vaikka tarjolla oli useita merkkejä. Kamelinmaitoa en ole myöskään nähnyt täällä pullotettuna kaupassa, mutta Saharassa sitä olisi voinut ostaa tien varrelta. En ole koskaan maistanut kamelinmaitoa, mutta tuttavani sanoi Suomessa, että kamelinliha on kuulemma parasta lihaa, mitä hän on syönyt. Sitäkään en siis ole maistanut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin olen kuullut, että kamelinliha on tosi hyvää, mutten ole sitä itse maistanut. Täältäkin sitä varmaan jostain löytyisi mutta ei ole tullut toistaiseksi vastaan. Tavallisissa lihakaupoissa sitä en ole täällä nähnyt.

   Noita Starbucksin juomia on täälläkin tarjolla hyvin satunnaisesti. Kauppasaarron vuoksi niitä ei tietysti pitäisi olla täällä ollenkaan joten ovat aina pieni yllätys. Eilen teki ihan kamalasti mieli jääkahvia eli oli kiva sattuma, että kaupasta juuri sitä löytyi. Tavallista maitoa ei sitten toisaalta löytynytkään kuin ihan pieniä pulloja, eikä vielä tänä aamunakaan kaupassa ollut hyvää maitoa... Odottelen, että Eidistä siirryttäisiin taas toden teolla arkeen!

   Delete
 4. Tämä ja sun mielenkiintoinen kauppasaartoasia sai mut näköjään miettimään ruokakauppaa - kiitos inspiraatiosta. Mun blogin viimeisin postaus on ruokakaupoista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva jos inspiroin :) Lähdenpäs tästä kohtsiltään lukemaan sun juttua ruokakaupoista.

   Delete

Kiitos kommentistasi!