Tuesday, 13 October 2015

Uusiokäyttöä

Aikaisemmassa elämässään tämä kassi kulki meillä muistaessa mukana ruokaostoksilla, jos oli tarkoitus ostaa ruuan lisäksi myös viiniä. Täällä sille ei tietenkään ole samanlaista käyttöä.
Mutta kassi kulkee päivittäin mukanani kun haen isompia lapsia koulusta. Kassissa kulkevat kätevästi vesipullot kaikille kolmelle lapselle, minulle itselleni ja autonkuljettajalle. Lisäksi pakkaan tavallisesti aina koululaisille kassiin mukaan myös juotavat jugurtit, että he saavat koulusta päästyään jotain syödäkseen jo heti kotimatkalla.

6 comments:

 1. Hei hauska vinkki kiitos! Tuohan menisi mullakin pyörälaatikon pohjalla pystyssä paremmin kuin mitkään muut kassit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on tosiaan siitä hyvä
   kassi, että pysyy taatusti pystyssä. Ja lokerot ovat kukin sen verran suuria, että niihin mahtuu tarvittaessa vähän muutakin kuin pulloja. Suosittelen!

   Delete
 2. Ihan loistava kassi, minakin tartten tuollaisen niin kauppareissuille kuin muutenkin! Sinulle on haaste blogissani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En muista mistä tämä on kotoisin mutta tosi kätevä on kyllä ja todellakin jokapäiväisessä käytössä nykyään.

   Lähden heti tutkimaan haastetta. Kiitos!

   Delete
 3. Hei!

  Saanko kysyä miksi et puhu perheenjäsenistäsi enää nimellä blogissasi? Tunnelma oli mielestäni kotoisampi, kun tekstin seassa vilahteli nimiä sanojen "tyttö", "poika" ja "mies" sijaan. Ymmärrän täysin, jos kaipaat tällä tavalla anonymiteettia perheenjäsenillesi, mutta kaikkien nimethän kuitenkin löytyvät aiemmista kirjoituksista, paitsi tietenkin, jos olet niitä jälkikäteen muokannut.

  Kiitos vielä paljon mielenkiintoisesta blogista, täällä on aina ilo vierailla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En mitenkään erityisesti yritä perheenjäsenteni nimiä salailla, ja ne löytyvät tosiaan vanhemmista teksteistä edelleen. Nyt kun lukijoita on niin paljon enemmän tuntuu kuitenkin turhan tuttavalliselta käyttää kirjoituksissa rakkaitteni nimiä, koiria lukuunottamatta. Haluan tällä ratkaisulla tavallani antaa ymmärtää, että vaikka avaan täällä blogissa oven meidän elämäämme olette monet teistä lukijoista minulle ihan vieraita ihmisiä.

   Delete

Kiitos kommentistasi!