Thursday, 17 November 2016

Hyvä ostos

Pongo söi syyslomamme aikana koirien vanhat pedit palasiksi. En tiennyt mistä ihmeestä lähteä etsimään uusia petejä, mutta onneksi läheiseltä torilta löytyi lopulta helposti useampikin pieni myymälä joista voi ostaa tilaustyönä erikokoisia patjoja ja tyynyjä. Kävimme tekemässä tilauksen eilen aamupäivällä ja jo iltapäivällä koirien uudet sängyt olivat valmiit. Kolme tyynyä maksoi yhteensä 250 Sudanin puntaa, eli parisenkymmentä euroa. Tinkimällä hinnan olisi varmasti saanut vielä paljon alhaisemmaksi, mutta minulle tyynyt olivat jo näinkin ihan riittävän edullisia. Ja mikä parasta, koirat ovat oikein tyytyväisiä uusiin peteihinsä.

6 comments:

 1. Kyllä nyt kelpaa loikoilla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä kelpaa! :) Ja hyvä on, etteivät tyynyt maksaneet ihan kamalasti koska Pongo ehti jo yhteen tyynyistä puraista kolon... Voi tuota koiraa!

   Delete
 2. Mä olen taas innostunut bloggaaja pitkästä aikaa... Blogisi on tainnut saada jo monesti tämän tunnustuksen, mutta minäkin halusin sen sinun blogillesi jakaa.
  http://merkintojapanamasta.blogspot.com/2016/11/blogitunnustus.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! Tunnustuksesta ja vertaistuesta maailman äärestä toiseen. Luin moneen kertaan mitä tästä blogistani kirjoitit ja olen tosi otettu.

   Delete
 3. Hienot ovat pedit! Tuonnehan torkahtaisi dogien sekaan oikein mieluusti itsekin päikkäreille! :) Kirpparipalstalta löysin omalle sakemannillekin vastaavan sini-harmaa-valkoraidallisen patjan ja ei aikaakaan kun siinä oli jo reikä!Onneksi oli kirjava, joten hyvin se piiloutui kuosiin ompelemalla.

  G

  ReplyDelete
  Replies
  1. Angelina! Kiitos kommentista ja anteeksi etten siihen ole vielä vastannut. Olen ollut flunssassa ja siksi hyvin hajamielinen.

   Hienot ja mukavat ovat nuo koirien pedit, mutta Pongo on niitä jyrsinyt nyt jo enemmänkin... Aika mahdoton koira tuo, mutta omaksi onnekseen todella hyväntahtoinen kaikessa pöllöydessään!

   Delete

Kiitos kommentistasi!