Friday, 25 November 2016

Koiranruokaa

Tältä näyttää eteisvarastomme yksi nurkka. Kun kaupoista ei säännöllisesti löydy
koiranruokaa on sitä pakko hankkia muualta. Onneksi meillä on silloin tällöin
tilaisuus tilata ruokatavaraa muilta mailta tänne Sudaniin. Olen tehnyt koirille ruokaa
täällä paljon itse mutta se vie aika lailla aikaa ja raaka-aineita kun kyseessä on kolme
isoa koiraa. Näillä pitäisi nyt selvitä jonkun aikaa, hurraa!

4 comments:

 1. wau!!!!! Siina on muonasakkia poikineen. Me tilataan netista taalla, on helppoa kun tuodaan kotiin ja halvempaa kun korttelin elainkaupasta sama merkki toimitettuna. Onko teidan koirat tarkkoja mita syövat vai meneekö mita annetaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä koiranruokaa on vain satunnaisesti tarjolla ja se maksaa ihan älyttömästi, jossain vaiheessa 15 kilon säkki maksoi lähes 100 euroa... Eikä ollut edes kyse mistään kovin laadukkaasta ruuasta! Jos koiranruokaa on tarjolla niin vaihtoehtoja ei juuri ole, on ostettava sitä mitä löytyy. Vähän sama on kyllä näissä tilausruuissa: vaihtoehtoja ei ole mutta periaatteessa pitäisi sentään olla kyse ihan hyvälaatuisesta ruuasta.

   Meidän koirille ei kaikki ruoka maistu... Itsetehtyä ruokaa syövät hyvällä halulla, mutta osaa valmisruuista syövät vain vähän vastentahtoisesti niin, että laitan sekaan jotain maistuvampaa, meidän ruuantähteitä tms. Todella toivon, että tuo Chappi nyt kelpaisi ihan sellaisenaan! Sitä kun on aika moneksi kuukaudeksi nyt eteenpäin. On suuri apu arjessa, jos mun ei tarvitse valmistaa koirien ruokia itse. Jo ihan vain tarvittavan lihamäärän kantaminen kaupasta kotiin käy työstä!

   Delete
  2. Wow! Eipä taas tuotakaan osaa täältä läntisestä maailmasta ajatella. Täällä kun kultamussukat syö luomua kuten ihmisetkin, meidän nuppuli bataattia ja ankkaa ;)

   Delete
  3. Jos asuisimme jossain muualla saattaisin itsekin hyvin olla sellainen tyyppi joka syöttää koiralle erikoisruokia. Belizessä ostimme koirille melko usein eläinkaupasta kalliimpaa ja laadukkaampaa koiranruokaa vaikka siellä oli ruokakaupoissa laajalti tarjolla halvempaakin. Mutta maassa maan tavalla. Täällä vaatisi ihan huimia ponnisteluita pitää kiinni jostain erityisestä linjasta koirien ruokien suhteen, enkä tiedä olisiko se lopulta mitenkään mahdollistakaan. Ja jotenkin tuntuisi näissä oloissa nololta panostaa ihan hirveästi koiranruokaan. Nytkin jo tunnen syyllisyyttä siitä, että koiramme syövät paremmin kuin monet ihmiset täällä.

   Delete

Kiitos kommentistasi!