Friday, 20 October 2017

Kauneutta etsimässä: Haukka

Khartumin taivaalta ei kauneutta tarvitse kauaa hakea: näitä haukkoja näen tähän aikaan vuodesta pihapiirissä aina kun ulkona liikun. Nyt kun ilma on alkanut täällä mukavasti viilentyä voisin istua ulkona tuntikaupalla ihan vain haukkojen liitoa ihailemassa.

6 comments:

 1. Mukavaa viikonloppua sinulle ja rentouttavia hetkiä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Esther! Oikein hyvää ja rauhallista viikonloppua myös sinulle!

   Delete
 2. Hengenheimolainen haukkojen ihailussa! Hienon lentokuvan olet saanut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haukat ovat minulle yksi Khartumin huippujuttuja. Niitä lentää talomme yllä tosiaan ihan päivittäin niin useita, että niistä on itse asiassa aika helppo napata kuvia. Tekisi mieleni kuvata pihapiirin lintuja ihan kunnon kameralla mutta toistaiseksi en ole sitä saanut aikaiseksi.

   Delete
 3. No wau, haukkoja kaupungissa! Meilla on haukkoja mutta kaupungin ulkopuolella, ovat aivan mahtavia katsella, niiden lento on taidetta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Khartumissa on haukkoja ihan valtavasti. Kun aamulla menen koirien kanssa pihalle naapuruston yllä kaartelee usein jopa kymmenen haukkaa. Aika usein katollamme lipputangon nokassa istuu haukka tarkkailemassa lähiseutua, ja onpahan eräs haukka kerran laskeutunut parvekkeen kaiteellekin niin että pääsin sitä ihailemaan sen huomaamatta ikkunan takaa puolen metrin päästä. Haukat ovat upeita uljaita lintuja joista en saa tarpeekseni! On kyllä huimaa päästä niitä ihailemaan ihan näin kaupungin keskellä.

   Delete

Kiitos kommentistasi!