Friday, 6 April 2018

Hyvillä mielin pitkän viikonlopun viettoon

Viikonloppu alkaa hyvissä merkeissä: keskiviikkoiltana saimme auton tankin täytettyä polttoainepulasta huolimatta, ja torstaina meille saapui koiran- ja kissanruokaa ja kissanhiekkaa jota tilasimme Euroopasta satsin muutama kuukausi sitten. Viikonloppuun lähdettiin muutenkin hyvillä mielin. Meneillään on toinen pitkä viikonloppu yhteen menoon. Viime viikonloppu oli pitkä viikonloppu pääsiäisen vuoksi - miehellä oli lomaa töistä ja lapsilla koulusta - ja sama meno jatkuu tänä viikonloppuna koska koptit juhlivat pääsiäistä tämän viikon sunnuntaina. Meillä on tämänkin pitkän viikonlopun varalle melko vaatimattomia suunnitelmia: sopivassa suhteessa kotona oleilua ja ystävien tapaamista, pyykinpesua ja lepäilyä.

4 comments:

 1. Onpa hyvä kuulla, että saitte polttoainetta ja muutenkin varastot täyteen. Saako sieltä eläimille ruokaa ollenkaan vai onko ne aina tilattava ulkomailta? Musta melkein paras vkonloppu on sellainen, ettei ole suurempia suunnitelmia. Ihan vaan se oleminen yhdessä ja pienet puuhat riittää kun ei ole kiire mihinkään. Mukavaa ja nautinnollista viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täältä löytyy jonkun verran koiran- ja kissanruokaa mutta kauppojen valikoimien varaan en uskalla varsinkaan koirien suhteen luottaa sillä koiranruokaa ei ole taatusti aina tarjolla. Lemmikkien ruuat ovat täällä myös suhteellisen kalliita ja siksikin pyrimme niitä mieluummin tilaamaan muilta mailta jos se vain onnistuu. Toisaalta aina eivät tilauksetkaan onnistu. Meiltä oli tämän vuoden alkupuolelta asti koiranruoka aika lailla lopussa ja olenkin tässä viimeiset kuukaudet tehnyt koirille ruokaa pari kertaa viikossa. Siinä on aikamoinen työ! Jatkan silti edelleen koiranruuan tekemistä - tämä satsi ruokaa säästetään meidän kesäloman varalle, ettei autonkuljettajan tarvitse muiden koiranhoitotehtävien lisäksi tehdä koirille vielä ruokaakin.

   Täällä vietetään vielä viikonloppua, tänään oikein varsin rennoissa merkeissä. Eilisestä kehittyi vähän turhankin vilkas päivä joten nyt levätään sitten senkin edestä tulevan viikon varoiksi. Hyvää alkavaa viikkoa sinnepäin!

   Delete
 2. Tässä on mennyt melko vähäisillä blogien lukemisilla viime ajat ja tämä yksi suosikeistani on jäänyt myös lukematta :( Pahoittelen. Toivottavasti oli ihana viikonloppu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla sinusta! Mukavaa kun pääsit nyt käymään :)

   Viikonloppu sujui oikein mukavasti, mutta nyt tuntuu vähän silti kuin olisi flunssa tulossa... Yritän tässä tehokkaasti lepäillä kipuja ja särkyjä pois ennen kuin on aika lähteä taas tavallisiin arkihommiin, ruokakauppaan ja hakemaan nuorimmaista koulusta.

   Oikein hyvää viikon alkua sinulle!

   Delete

Kiitos kommentistasi!