Sunday, 15 July 2018

Kesälomakuulumisia Suomesta

Varjossa leikkipuistossa lasten seurana.
Helsinki Pride näkyi pääkaupungin katukuvassa kesäkuussa.
Itse Pridekulkue ilahdutti mutta toi myös kyynelet silmiini - siitä lisää myöhemmin.
Onko mitään parempaa?
Isoisä on tänä kesänä opettanut isommat lapsenlapset vuolemaan puuta.
Vanhempi tytär koristeli oman paperiveitsensä näin kauniisti.
Helsingin sanomien osuva mainostaulu.
Osallistuimme lasten ja heidän isoäitinsä kanssa Helsinki Calling -mielenosoitukseen.
Kuljimme ensimmäisten joukossa Tuomiokirkolle. Tässä istutaan jo varjossa lepuuttamassa jalkoja.

8 comments:

 1. Kivoja kuulumisia!
  Mekin käväisimme Suomessa, mutta Helsinkiä ehdimme nähdä vain sieltä laitamilta. Te sen sijaan olette näköjään olleet ihan ytimessä.
  Nyt ei tarvinnut ainakaan palella, vai kuinka?

  ReplyDelete
  Replies
  1. On ollut kyllä tosiaan ihan riittävän lämmintä! Toisaalta meille ovat kyllä sadepäivätkin ihan tervetulleita ja kunnon ukkosia tässä ihan innolla odotellaan, toivotaan, että osuisi edes muutama kohdalle.

   Me olemme viettäneet pääkaupunkiseudulla useamman viikon, Helsingissäkin ihan mukavan paljon aikaa - Helsinki on tänä kesänä näyttänyt parhaat puolensa, olen ollut oikein ylpeä synnyinkaupungistani. Kiva, että tekin pääsitte käväisemään Suomessa!

   Delete
 2. Olipa kiva löytää blogisi. Luinkin useamman postauksen. On mukava päästä lukemaan, miten erilaisesti asiat voivatkaan olla <3 Klikkasinkin samantien itseni lukijaksesi :) Mukavaa Suomen loman jatkoa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onpa mahtavaa, että löysit perille ja rupesit lukijaksi! Syksymmällä kertoilen taas Sudanin kuulumisia, nyt toistaiseksi pyörimme vielä jokusen viikon täällä vähän tutummissa maisemissa.

   Oikein hyvää kesän jatkoa myös sinulle! Lähdenkin nyt tutustumaan sinun blogiisi, jolla on muuten aivan mainio nimi!

   Delete
 3. Helsinki on kyllä mukava kaupunki. olisi joskus kiva viettää siellä pidempikin aika. Minäkin olen kyllä ylpeä hienosta pääkaupungistamme. Jään mielenkiinnolla odottamaan pride-postaustasi. Mukavaa kesän jatkoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mekin olemme siirtyneet nyt vaihteeksi muihin maisemiin, pois pääkaupunkiseudulta, ja on täälläkin kyllä mainiota. Mustikkametsä alkaa heti talon kulmalta ja eilen näimme niityn reunassa peuran, joka hetken ihmetteli meitä ennen kuin loikki metsään.

   Helsinki Pridea ja koko Pride-viikon tunnelmaa oli hieno saada seurata paikan päällä! Siitä ei ole minulta varmaankaan ihan kokonaista kirjoitusta tulossa, mutta kyynelehtimistäni haluan sentään vähän selittää.

   Oikein hyvää kesän jatkoa myös sinulle ihana Venla!

   Delete
 4. Näyttääpäs Helsinkikin kuumalta ja myös kauniilta! Mulla vielä reilu viikko ja sitten tulen Suomessa käväisemään, joskin Helsinki jäänee aikalailla sivurooliin tälläkin kertaa. Mukavaa aikaa siellä, toivottavasti tulee myös viileitä päiviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helsinki on kyllä kaunis! Tänä kesänä Helsinki on näyttäytynyt jotenkin ihan erityisen kauniina. Nyt me ollaan kyllä jo vähän etäämmällä ja nautitaan toisenlaisista näkymistä. Kuuma tosin näemmä kyllä jatkuu tästäkin eteenpäin ja kai ihan koko maassa. Onneksi meille ei ole tämä helle mitenkään mahdotonta kestää - Sudanissa olemme saaneet mukavasti kasvatettua lämmönsietokykyä!

   Delete

Kiitos kommentistasi!